A Beauty and The Beast nemcsak Emmát hozta lázba, hanem a férfi színészeket is. Douglas Booth például, aki Em mellett játszott a Noah című filmben, kijelentette, hogy ő bizony szívesen bújna Szörnyeteg szerepébe. Állítólag Ryan Gosling-ot is esélyesnek tartják a szerepre, ezekről hoztam most nektek két cikket. Én egyébként bármelyik srácot szívesen látnám Emma mellett, mindkettőjüket tehetségesnek (na meg persze sármosnak :D) tartom.

Az angol Glamour magazin egyik újságírója interjút készített Douglas Booth-szal, aki érdekes információkat osztott meg karrierjével kapcsolatban.

A népszerű brit színészt a a legújabb filmjének a debütálásával, A Jupiter Felemelkedésével kapcsolatban faggatta az angol Glamour magazin egyik közismert riportere, Leanne Bayley. Az interjú során szóba került a Disney egyik népszerű meséjének, a Szépség és a Szörnyetegnek, a filmadoptációja. Az interjú során Douglas rengeteg mindent elárult, így kétség kívű megérdemelte azt a Valentin-napi kártyát, melyet Leannetől kapott ajándékba.

Az interjú során Leanne feldobta az új Szépség és a Szörnyeteg filmadoptációjának hírét. A Szépség szerepe már elkelt, hiszen Emma Watson saját közösségi oldalán jelentette be a követőinek, hogy hatalmas örömére övé a szerep, azonban a Szörnyeteg kiléte egyelőre még rejtve van. A színész elég szűkszavúan, de humorosan válaszolt a feltevésre. “Igen. Csináljuk! Hívjuk fel Emmát és kérjük meg, hogy adjon szerepet!”

Forrás: starity.hu

Arról keringenek pletykák, hogy a 34 éves színésznek is felajánlották az új Disney-adaptáció egyik főszerepét.

A legújabb pletykák szerint a új disney-s filmadaptáció, A szépség és a szörnyeteg rendezője, Bill Condon, felajánlotta a Szörnyeteg szerepét Ryan Goslingnak is. Ha igaz a hír, akkor a színész kollégájának Douglas Boothnak is fel kell kötnie a gatyáját, hiszen a napokban azt nyilatkozta a Glamournak, hogy ő is szívesen bújna bele a fenevad bőrébe.

Nem tudjuk, hogy Ryan elfogadta-e a szerepet, de a 34 éves színész tökéletes választás lenne, hiszen szerethető figura, valamint a filmben egy énekes jelenet is található, és Ryannek nagyon jó hangja van. Szemmel tartjuk őt – írta az angol Glamour.

Kérdéses, hogy egyáltalán felkérték-e Ryant a szerepre, és ha igen, akkor elfogadja-e a szerepet, azt viszont már hivatalosan is megerősítették, hogy Belle karakterét a Harry Potter-széria egykori boszorkánya, Emma Watson fogja alakítani, viszont a többi szereplő kilétét még homály fedi.

Goslingnak nem sok ideje van elmélkedni a szerep elfogadásán, ugyanis saját filmjének, a Lost Rivernek az utómunkálatain kell dolgoznia, melynek a napokban jelent meg az előzetese. Az alkotás premierjének pontos időpontját még nem tudni, viszont az már biztos, hogy még idén megjelenik a brit és magyar mozikban is egyaránt.

Forrás: starity.hu