A mai első frissek 2 rövid cikkből állnak, melyek Emma nemrég megerősített filméhez a Szépség és a Szörnyeteghez kapcsolódva jelentek meg. Íme a két cikk.

A Harry Potterből ismert Emma Watson nemrégiben bejelentette, hogy ő fogja játszani a mese filmadaptációjának főszerepét.

Emma Watson már majdnem 30 millió rajongóval büszkélkedhet az egyik leghíresebb közösségi oldalon, a Facebookon, és a nők egyenjogúságáért harcolva arra is van ideje, hogy kellemes, és váratlan meglepetést okozzon követőinek.

Az angol színésznő Facebook-oldalán jelentette be a nagy hírt, miszerint ő fogja játszani a legújabb, A szépség és a szörny című mesefilm élőszereplős változatának főszerepét. Végre elmondhatom nektek… Én fogom játszani Belle-t a Disney által készített, élőszereplős A szépség és a szörnyetegben. Gyermekkorom egyik nagyon fontos része volt ez a mese és majdhogynem szürreális az, hogy én táncolhatok majd a Légy a vendégünkre és elénekelhetem az Őrá vártunk rég című dalt a filmben. A hatéves énem a fellegekben jár. Itt az idő, hogy vegyek néhány énekleckét. Alig várom, hogy lássam a végeredményt!”

A film rendezői székébe a Hajnalhasadás második részének direktora, Bill Condon fog ülni, míg a szereplőgárda többi tagjára még nem derült fény. A főszerepre egyébként többek között Kristen Stewart neve is felmerült. A rajongók már mind nagyon várják Emma új szereplését, így nem csoda, hogy az ügyeskezű Tumblr-felhasználók már meg is alkották a Watson-féle Belle-t, a képek pedig igazán élethűre sikerültek.

Forrás: starity.hu

Emma Watson lesz a Disney szépsége

Facebookon jelentette be Emma Watson, hogy ő kapta meg a Szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatának főszerepét, mármint értelemszerűen a szépség oldaláról, bár vagány döntés lett volna a szörnyre castingolni.

Watson azt írta Facebookon, hogy végre elmondhatja, hogy igen, ő fogja játszani Belle-t a filmben, és egészen szürreálisnak tartja, hogy a gyerekkorának fontos dalaira fog táncolni. A hat éves önmaga alig bír magával.
A Szépség és a szörnyeteg új változatát Bill Condon (Chicago) rendezi. A film egy újabb próbálkozás a Disney-től, hogy a korábbi animációs sikereiből élő szereplőkkel is kasszasikert varázsoljon, hiszen nemsokára érkezik a Csipkerózsika és a Dzsungel könyve is.
A filmet eredetileg Guillermo Del Toro készítette volna, de ahogy a mexikói rendezőtől megszokhattuk, az előkészítés fázisában ebből is kilépett.

A Disney 1991-ben készítette el a Szépség és a szörnyeteg rajzfilmváltozatát, akkor 375 millió dollárt hozott és egy legjobb filmnek szánt jelölést az akkori Oscaron. Idén egy francia változat nálunk is a mozikba került, Vincent Cassel főszereplésével, Christophe Gans (Farkasok szövetsége) rendezésében.
Forrás: index.hu