Sziasztok! Észrevehettétek, hogy a mai nap eddig inkább a galéria frissítésére helyeztem a hangsúlyt, na de most jöjjenek a hírek is. Bár ez nem kimondottan Emmás hír, hanem inkább Kaley-hez kapcsolódik, mégis kötődik Em-hez is, hiszen a feminizmus az ő ügye. A Popsugar leközölt egy cikket, amit lefordítottam nektek, és arról szól, hogy Kaley Redbook interjújában állítólag bírálta a feminizmust. Kaley Instagramján öntött tiszta vizet a pohárba. Szerinte ezek az emberek olyan szavakat ragadtak ki a cikkből, amelyek arra utalhatnak, hogy ő bírálja a feminizmust. Na de lássuk a cikket.

Ellentmondásos részleteket vettek ki Kaley interjújából a feminizmusról

Ellentétben olyan sztárokkal, mint Emma Watson, Beyoncé és Jennifer Aniston, Kaley Cuocot nem érdekli, hogy feministának vallja magát. A színésznő meglepő gondolatokat osztott meg a nők jogaival kapcsolatban egy interjú során, mely a Redbook magazin februári számához készült és január 6.-tól lesz elérhető az újságárusoknál. Azonban az interjú hamarabb napvilágot látott, Kaley pedig Instagramon keresztül fejtette ki, hogy mire is gondolt valójában:

“A Redbook cikkemben, néhány embersértésnek vette a megjegyzéseim a feminzmust illetően – ha valaki jól figyel (ezt sajnos nem értettem teljesen), akkor láthatja, hogy milyen szavakat ragadtak ki a kontextusból. Én boldog vagyok és hálás azért, hogy az erős nők előkészítették az utat a sikereimhez és más nők sikereihez. Bocsánatot kérek, ha bárkit megsértettem. Aki igazán ismer engem, és ismeri a szívemet, az tidja, hogy mit gondolok erről valójában.”