Találtam egy cikket, melyben azt boncolgatják, hogy Emma állítólag félmeztelen jelenetben fog feltűnni, a 2015-ös Regression című új filmjében. Ahogy említettem, ez csak találgatás, lehet, hogy az egész kacsa, de azért lefordítottam nektek.

Emma Watson eléggé távolra került a Harry Potter imidzstől. A 24 éves színésznő állítólag félmeztelenkedik a következő filmjében, a Regression-ban, ami eléggé nyugtalanítóan hangzik. A film, melyben olyan színészek kaptak szerepet, mint Ethan Hawke, és David Dencik és Alejandro Amenabar rendezi, 2015. augusztusában kerül a mozikba. Bár Watson felnőttebb szerepeket fogadott el, mióta lediplomázott a Roxfortban, a thillerdráma az első, amelyben többet mutatna magából. A The Sun szerint a filmkritikusok aggodalmukat fejezték egy jelent iránt, ahol úgy tűnt, Emma félmeztelen. Egy kritikus állította, hogy ez haszontalan és hatástalan volt.

“Látjuk a melleit, de homályosan. Úgy gpondolom, hordhatott valamit, hogy elfedje őket.”- mondta a forrás. Mivel a film jelenleg még vágás előtt áll, könnyen lehet, hogy a jelent nem lesz látható. A filmben Watson Angela Gray-t alakítja, aki az apját szexuális zaklatással vádolja, Ethan Hawke (Bruce Kenner) pedig a nyomozót játsza, aki kivizsgálja az ügyet.

Az óriási sikereket elért Harry Potter filmek után (2001-2011), Watson úgy dönött színésznőként bővíti a repertoárját. 2013-ban szerepelt a The Bling Ring című filmben, melyben karaktere éles ellentétben állt, Hermione Grangerével. Szintén sztárja lesz a 2015-ös német drámának, a Colonia Dignidadnak.