A 2014-es év vége tele van listákkal, egyes listákon pedig Miss Watson előkelő helyet foglal el. Már említettem a Forbes magazin listáját és a Digital Spy-ét többek között, de nézzük hol bukkant fel még Emma neve.

  • A Marie Claire UK szerint Emma 2014 egyik legjobban öltözött sztárja, melyet a 2014-es BAFTA Awards-on lévő ruha összeállításával érdemelt ki
  • A HuffingtonPost UK publikált egy cikket, melyben azokat a sztárokat gyűjtötték össze, akik meghatározták a 2014-es évet. Emma az előkelő 2. helyet kapta, a HeForShe kampány révén és az UN beszédének hatására.
  • A The Independent Critics List is összeállította a saját kis listáját 2014. Legszebb arcairól. Emma a 9. helyezést érte el, 2011-ben viszont ő volt a lista élén.
  • Továbbá készül az oldal új galériája, mely végre nem korlátolt feltöltés szempontjából. A Latest Images kis képei már az új galériába kalauzolnak el titeket, viszont a fejlécen még a régi link van, ami addig így is marad, míg az eddigi fotók fel nem kerülnek az új galériába, hiszen a régiben már több mint 13. 000 kép található!